چرا بقیه هزینه دادرسی را بر عهده من گذاشته اند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۶۲ #96563750

سلام خسته نباشید.بنده زوجه هستم درخواست مهریه دادم. و همسرم در جلسه اول حضور نیافت من درخواست ۲۵ عدد سکه و اعسار از هزینه دادرسی و مطالبه خسارت دادرسی داشتم. حال رای به این شکل صادر شده ضمن پذیرش اعسار موقت از خواهان،خوانده محکوم به پرداخت ۲۵ عدد سکه(با پرداخت مابه التفاوت هزینه دادرسی توسط خواهان در مرحله اجرای احکام)به عنوان خواسته اصلی و مبلغ ۱/۵۸۰/۰۰۰ ریال به عنوان خسارت دادرسی در حق خواهان شده است. سوال من این است که چرا بقیه هزینه دادرسی را بر عهده من گذاشته اند؟و فقط ۱۵۸ هزار تومان را به عنوان خسارت دادرسی به من میدهند؟ من باید چه کنم؟چون توانایی پرداخت را در مرحله اجرای احکام نیز ندارم.آیا راهی وجود دارد که نپردازم؟من فکر میکردم که هزینه دادرسی کلا به عنوان خسارت بر عهده خوانده میباشد.مهلت بیست روز اعتراض نیز وجود دارد.خواهش میکنم راهنماییم کنید واقعا در شرایط بدی هستم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ودرود. بعد از پرداخت محکوم به توسط زوج شما از حالت اعسار خارج میشوید و باید خودتان هزینه دادرسی را بپردازید.

در صورت مطالبه توسط شما در دادخواست اصلی پس از پایان دادرسی و صدور حکم قطعی به بازپرداخت مبلغ توسط زوجه حکم داده خواهد شد اما ابتدائا به عنوان خواهان موظف به پرداخت هستید

با درود با محکومیت زوج، هزینه دادرسی با ایشان خواهد‌بود.

مابه التفات هزینه های که پرداخت نکرده ای مستقیما از شوهرتان اخذ خواهند کرد

درود
نگران نباشید کل هزینه دادرسی بر عهده محکوم علیه است و چیزی را دادگاه بر ذمه شما قرار نداده فقط بیان نموده که هزینه مربوط به اجرای حکم پس از اجرا از محل محکوم به وصول می‌شود.

درود
در این متن بقیه هزینه دادرسی بر عهده ی شما گذاشته نشده!! با توجه به اعسار شما از پرداخت هزینه دادرسی ، همسرتان علاوه بر محکومیت به پرداخت مهریه به پرداخت مبلغ ۱۵۸۰۰۰تومان بابت هزینه ای که تا الان پرداخت نمودید محکوم گردیده و مابقی هزینه دادرسی بعد از اجرای حکم از ایشان دریافت خواهد شد .

با توجه به اعسار شما از هزینه دادرسی ، تنها مبلغی که بابت خدمات قضایی پرداخته اید از محکوم علیه اخذ و به شما پرداخت میشود . به عبارت دیگر اجرای احکام هزینه دادرسی که از شما دریافت نشده را مستقیما از همسرتان دریافت میکند .