شکایت از تعزیرات حکومتی چطور به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۰ #96558721

بنده دارای واحد صنفی کالای خانگی میباشم و مامور اداره تعزیرات حکومتی فقط یکبار به فروشگاه بنده و فروشگاههای همجوار مراجعه کرده و موارد کذب به اداره تعزیرات ارائه داده و سبب شده که جریمه نقدی بشیم. هرچند که حداقل یکبار میبایستی تذکر انحام میشده و ایشان برای ما مستقیما گزارش رد کرده که بجز یک مورد باقی کذب هستند. چطور میتونیم جهت پیگیری اقدام کنیم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی تعزیرات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر گزارش خلاف واقع مطرح شده باشد امکان طرح شکایت در بازرسی تعزیرات و همینطور در دادسرای کارکنان دولت وجود دارد .

بله امکان شکایت وجود دازد

باسلام می بایست به اداره محترم تعزیرات حکومتی مراجعه نمایید و در آنجا امکانشکایت برای شما وجود دارد

باسلام
اعتراض نمایید