چگونه ثابت کنم ک در عسر و حرجم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۰ #96539766

سلام من خانوم هستم و الان سه ساله ک عقد هستم و باکره ام نامزد من الان دوساله ک منو در خانه پدریم رها کرده نه پیامی نه زنگی چیزی منم زنگ میزنم جواب نمیده یا میگه زنگ نزن به من، یه ماه پیش از ایشون بابت نفقه شکایت کردم برام ۱۰ میلیون نفقه اومد و ایشون چون توجهی نکرده بودن به حکم پرداخت نفقه من جلبشونو گرفتم و یه روز در بازداشتگاه موندن و فردا نفقه رو ریختن،الان من میگم برام خونه و در شان من عروسی بگیر قبول نمیکنند در ضمن میتونم بابت تهیه منزل و گرفتن عروسی اقدام کنم به نتیجه ای خواهم رسید؟

و منم برای همین درخواست مهریه کردم و ایشان میگن مهریه بگیری امضا نمیدم طلاق بگیری اخه حق طلاق با همسرمه ولی من واقعا خسته شدم از بلا تکلیفی چطوری میتونم هم طلاقمو بگیرم هم ماه به ماه مهریمو؟
ایا قاضی قبول میکند که من در عسر و حرجم و طلاقمو بگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدمهریه حق شماست می توانید درخواست کنید .

بله میتوانید عسر و حرج را اثبات نمایید برای طلاق و مهریه را مطالبه نمایید و اگر ۶ ماه نفقه نپرداخت شما حق طلاق دارید .

سلام با توجه به این که مدتزیادی از عقد گذشته و زندگی شروع نشده و زوج هم فقط با حکم قطعی و پس از جلب ، نفقه را می پردازد ، به نظر بنده می توانید عسر و حرج را اثبات نمایید . البته موضوع فنی است و حتما وکیل انتخاب کنید .

وقتی شما بابت نفقه و مهریه اقدام کردی . چه توقعی داری که عروسی بگیره ؟

چون شما باکره هستید و زندگی مشترک نداشته اید اثبات عسر و حرج و صدور حکم طلاق غیرممکن است ، ولی میتونید مهریه اتون رو بگیرید و مهریه هم با توجه به درامد مرد ، قسط بندی میشه.

مهریه حق شماست همه وقت می توانید درخواست کنید و همسرتان نیز به هیچ عنوان حق استنکاف ندارد

اگر هدفتان وصلت است می توانید تقاضا ی مسکن کنید اما گرفتن عروسی وظیفه همسرتان نیست و در قانون هم ماده ای در این خصوص نیست

اگر هدفتان جدایی است هرچند سخت است اما به استناد عسر و حرج و کراهت شدید باید اقدام کنید و درخواست طلاق دهید

ابتدا یک اظهارنامه برای تهیه مقدمات ازدواج و تهیه منزل ارسال کنید . و سپس از باب عسر و حرج و با بخشیدن تعداد قابل توجهی از مهریه میتونید طلاق بگیرید البته کار بس مشکلی است و بهتر است در این مورد وکیل بگیرید