منظور از ابلاغیه چیست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۹۲ #96533702

مشترک گرامی؛
وفق مصوبه ۲۱ شورای عالی فضای مجازی و مصوبه ۳-۲۷۰ کمیسون تنظیم مقررات ارتباطات ارسال پیامک انبوه از شماره شخصی تخلف محسوب می گردد. در صورت ارسال اینگونه پیامک ها، پیامک خروجی شما مسدود می گردد.
ببخشید این پیام یعنی چه ایا از خطاهای بنده شکایت شده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا اخطار و اطلاع رسانی بوده است

سلام
صرفا اطلاع رسانی فرموده اند

یعنی از تلفن شما تبلیغات به تعداد زیاد فرستاده شده بدون خرید پنل تبلیغات پس امکان ارسال پیامک دیگر برای شما امکان نخواهد داشت

فاقد عنوان مجرمانه است.

با سلام
صرفا اخطار بوده است

با سلام
صرفا اطلاع رسانی در خصوص مصوبه جدید شورای عالی فضای مجازی است

صرفا اطلاع‌رسانی ست.