زوجه چطور می تواند طلاق غیابی بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۸ #96523804

با سلام و خسته نباشید خدمت شما، همسر یکی از آشنایان ما تا آنجایی که خبر دارم مدت ۲ سال است که خانه ای که با زوجه در آن زیر یک سقف بودند را ترک کرده و به شهر خود و پیش خانواده خودش رفته و به خانه برنمیگردد، چندین مرتبه هم از زوج شکایت کردند، اما زوج به دادگاه نیامده و رسیدگی به تعویق افتاده

باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
با استناد به مواد مندرج در عقد نامه و ارک منزل زوج و عدم پرداخت نفقه اقدام به ثبت دادخواست طلاق نمایید قطعا ایشان به دادگاه جهت ارائه پاسخ دعوت خواهند شد چنانچه در جلسات رسیدگی تعیین شده دادگاه حاضر نشوند پس از طی مراحل دادرسی و قانونی حکم طلاق غیابی صادر خواهد شد البته پروسه این موضوع زمان بر بوده و به این راحتی نیست باید موضوع عسر و حرج زوجه و علت ترک منزل از طرف زوج با معرفی داور از طرف زوجین و.... اثبات شود .با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ جامعتر فراهم نمایید. موفق باشید

یکی از مواردی که بر طبق قانون زوجه می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند این است زوج(شوهر) به مدت ۴ سال تمام مفقود باشد در این صورت مطابق ماده ۱۰۲۹ قانون مدنی تقاضای طلاق می شود.
اگر مرد (شوهر) شروط چاپی عقدنامه را امضا کرده باشد بر طبق بندهای ۸ و ۱۱ عقدنامه ترک منزل به مدت ۶ ماه هم از موجبات طلاق خواهد بود و اگر مرد در دادگاه حاضر نشود رای طلاق غیابی است.
نکته: که اگر احضاریه دادگاه به شخص مورد نظر مثلا شوهر در این جا ابلاغ شده باشد بر طبق ماده ۶۸ قانون آیین دادرسی مدنی ابلاغ واقعی است و اگر به بستگان و یا خادم و کارمندان او ابلاغ شود بر طبق ماده ۶۹ قانون مذکور ابلاغ قانونی است و اگر نشانی داده شده درست باشد ولی کسی حضور نداشته باشد اخطاریه الصاق می شود که بر طبق ماده ۷۰ ابلاغ قانونی است.

باسلام
برای طلاق از سوی زوجه،بایستی عسر و حرج زوجه برای دادگاه محرز گردد و به دلیل عدم حضور و عدم دسترسی به زوج دادگاه یکطرفه حکم به طلاق زوجه صادر خواهد کرد

دادخواست طلاق در دفاتر خدمات قضایی توسط زوجه یا وکیل ایشان انجام پذیرد

برای طلاق اقدام نماید
در صورت نبود طرف،طلاق غیابی میشود

سلام
باید تنظیم دادخواست کنید از باب عسر و حرج و تقدیم دفتر خدمات قضایی کنید