چگونه میتواند از نظام آزادی مشروط استفاده کند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۳ #96513764

شخصی در پرونده ای با جرم آدم ربایی به ۱۵سال حبس محکوم شده است.

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شامل برخی مجازاتها نیست

سلام بر شما . پس از گذراندن نصف از مجازات و احراز شرایط و چنانچه قبلا"استفاده نکرده باشند از آزادی مشروط بنا به پیشنهاد قاضی اجرای احکام میتوانند نسبت به بقیه مدت مجازات حکم به آزادی مشروط بدهند . موفق باشید

در رابطه با سوال شما. متهم میتواند بعد از گذراندن نصف محکومیت خود با دارا بودن شرایط مثبته از طرف شورای زندان نسبت به استفاده از آزادی مشروط تقاضای خود را ارایه کند

با درود به شرایط ذیل الذکر توجه فرمایید.
دادگاه صادر کننده حکم می تواند به پیشنهاد دادستان یا قاضی اجرای احکام پس از گذراندن نصف حبس در مورد محکومان به حبس بیش از ۱۰ سال و در سایر موارد پس از تحمل یک سوم مجازات با رعایت شرایط زیر حکم به آزادی مشروط راصادر کند:

محکوم در مدت اجرای مجازات همواره از خود حسن اخلاق ورفتار نشان دهد.
حالات و رفتار محکوم نشان دهد که پس از آزادی، دیگر مرتکب جرمی نمی شود.
به تشخیص دادگاه محکوم تا آنجا که استطاعت دارد ضرر وزیان مورد حکم یا مورد موافقت مدعی خصوصی را بپردازد یا قراری برای پرداخت آن ترتیب دهد.
محکوم پیش از آن از آزادی مشروط استفاده نکرده باشد.

با سلام و احترام
آزادی مشروط با گذشت یک سوم حبس قابل استفاده است البته محکومین برخی جرایم و درجات مجازات از آن محروم هستند.
همچنین اخلاق و رفتار مجرم در زندان حاکی از اصلاح شدنش داشته باشد و قبلا هم از آزادی مشروط استفاده نکرده باشید، میتوانید درخواست آزادی مشروط را مطرح کنید .

قاعدتا بعد از سپری شدن نیمی از مدت حبس (با توجه ب مدت حبس)در این مورد می‌تواند درخواست آزادی مشروط را حسب شرایط قانونی مطرح نماید و موافقت با آن بستگی ب تشخیص قاضی دارد

درود
پس از سپری شدن نصف مجازات حبس می تواند از آزادی مشروط استفاده کند.