در بازنشستگی ۳۰ سال واریز کردن حق بیمه با حداقل حقوق بهتر از ۲۰ سال واریز کردن با حداقل حقوق میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۳ #96511788

سلام.بنده بیمه مشاغل ازاد ۱۲ درصد با حداقل حقوق قانون کار واریز میکنم. ایا به مدت بیست سال با حداقل حقوق واریز کنم و یا اگر به مدت ۳۰ سال با حداقل حقوق واریز کنم در بازنشستگی میزان حقوقی که دریافت خواهم کرد فرقی هم خواهد کرد به عبارتی دیگر ایا ۳۰سال بیمه مشاغل ازاد ۱۲ درصد با حداقل حقوق واریز کردن بهتر از ۲۰ سال با حداقل حقوق است؟

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
۲۰ سال واریز ۲۰ روز حقوق و ۳۰ سال واریز ۳۰ روز حقوق دریافت میشود

۳۰ سال پرداختی بیشترین حقوق را دریافت می کنید

با سلام و احترام
بله - ۳۰ سال بهتر است