آیا سهم الارث پدرم را به من میدهند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۸ #96505242

سلام و عرض خسته نباشید
پدر من ۷ سال است که مفقود است و میخواهند ارث پدری او را بفروشند یعنی خانه پدربزرگم که ۸ فرزند دارد میخواستم بدونم سهم او را به من میدهند یا نه؟
که تنها پسر او هستم و ۱۸ سال دارم.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر میان ورثه‌ی متوفی، غایب مفقودالاثری باشد، سهم الارث او باید، تا روشن شدن قطعی وضعیت وی، تامین و حفظ گردد. در صورتی که محقق گردد غایب، قبل از مورث مرده است، سهم او به سایر وراث بر می‌گردد و الا به خود او می‌رسد و در صورتی که معلوم شود پس از مرگ مورث، مرده است، به ورثه‌ی او خواهد رسید

سلام برای این کار ابتدا باید حکم موت فرضی برای پدرتان بگیرید و متعاقبا تقاضای پرداخت سهم الارث را نمایید

در صورت صدور حکم موت فرضی پاسخ مثبت است در غیر اینصورت خیر

در صورتی که حکم موت فرضی پدرتان را از دادگاه دریافت نمایید سهم الارث پدرتان به شما پرداخت میشود در غیر اینصورت در حساب امین اموال یا صندوق دادگاه نگهداری میشود .

سلام
خیر سهم الارث پدربزرگ تان به پدرتان تعلق دارد و سهم او را کنار می گذارند چنانچه شما از پدرتان وکالت داشته باشید یا ثابت کنید ایشان متوفی شده و حکم موت فرضی ایشان را از دادگاه بگیرید می توانید از سهم الارث پدرتان استفاده کنید.