حکم٣٢٠ گرم گراس در فضای مجازی چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۷۹ #96496

با سلام دو نفر هستیم که ٢ ماه پیش به جرم در معرض فروش قرار دادن ٣٢٠ گرم گراس بازداشت شدیم و ٧ روز به دلیل عدم توانایی در تامین وثیقه زندان رفتیم و انگشت نگاری شدیم. از بزرگواران و متخصصین حوزه علوم قضایی چند سوال دارم که شاید سوال بسیاری از کاربران هم باشد در آینده:
١. با توجه به اینکه بازپرس محترم ده میلیون تومان قرار وثیقه برای هر کدام از ما تعیین کرده آیا قاضی با توجه به همین قرار وثیقه کم حکم صادر می کند؟ چون بازپرس گفت که وثیقه شما ٣٠ میلیون هست که ارفاق قائل میشم براتون
٢. حکمی که توسط دادگاه محترم صادر خواهد شد شامل چه مواردی هست با توجه به اینکه هیچ سابقه کیفری نداریم و آیا می شود از تخفیف و تعلیق استفاده کرد؟
٣. جرم بین دو نفر تقسیم می شود یا اینکه خیر به صورت مجزا هر دو طرف مجازات می شوند؟ اگر یک نفر دستگیر می شد باز همان میزان جرم بود یا اینکه خیر چون دو نفر دستگیر شده اند جرم بین دو نفر تقسیم می شود؟
٤. سو پیشینه موثر دارد؟
پیشاپیش سپاسگذارم از عزیزان

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. بعد از انجام تحقیقات مقدماتی پرونده به دادگاه ارجاع میشود و حکم مقتضی صادر خواهد شد.

2. بله میتوانید.

3.هر دو طرف مجازات خواهند شد.

4. بستگی به میزان مجازاتی دارد که قاضی تعیین میکند.