نیم عشر دولت در توقیف حساب بانکی چه زمانی پرداخت میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۰۶۹ #96488

با سلام و خسته نباشید
نامزد عقدی بنده مهریه خودشو از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشت ولی اقدامی بایت توقیف اموال من انجام نداد . بعد چند ماه توافقی درخواست طلاق دادیم و بعد از سپری شدن مراحل دادگاه و دادن حکم عدم سازش و معرفی به دفترخانه شدیم . وکیل همسرم بعد از حکم دادگاه اقدام به بلوکه کردن حسابهای بانکی من کردن . بعد از جاری شدن صیغه طلاق و پرداخت مبلغ توافق شده به خانمم به اداره ثبت مراجعه کردم تا از حسابهای بانکیم رفع مسدودی کنم که اداره ثبت در جواب گفتند اگر خودت بخوای رفع مسدودی کنی باید نیم عشر دولت رو پرداخت کنی و اگه همسرت بیاد پرونده رو مختومه کنه دیگه این نیم عشر پرداخت نمیشه . سوال اینجاست وقتی همسرم دیگه طلبی بابت مهریه نداره چطور من نمیتونم خودم پرونده رو ببندم . بعدشم اداره ثبت فقط حساب رو توقیف کرده و مالی رو به تملک یا به فروش نرسانده که شامل این نیم عشر بشه
بعدشم اداره ثبت نیم عشر کل مهریه رو درخواست داره در حالی که مگه نباید نیم عشر به میزان مال توقیف شده حساب بشه ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله نیم عشر نسبت به مال توقیف شده است و زمانی باید پرداخت شود که مرحله اجرایی رسیده باشد. لذا در این صورت شما نباید هیچ وجهی پرداخت کنید و ضمن ارائه نامه از دادگاه باید از توقیف آزاد گردد.