دیه هر بخیه سر چقدر است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۲۵ #96478952

سلام
با چوب تو سر یه پیرمردی زدن اون پیر مرد با شدتی که خورده زمین لگنش ترگ برداشته دیه اش به عهده کسی که زده تو سرش؟؟

ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
پرداخت دیه برعهده ی ضارب میباشد
میزان دیه با توجه به نظریه پزشکی قانونی و رای صادره توسط اجرای احکام محاسبه میگردد

با سلام و درود . میبایست پزشکی قانونی دیه را تعیین نماید .

سلام.
دیه هر دو قابل وصول و میزان آن را پزشکی قانونی تشخیص و تعیین میکند

بله ضارب ملزم به پرداخت دیه سر بدلیل مباشرت در ایراد ضرب و جرح عمدی و محکوم به پرداخت دیه لگن بدلیل تسبیب در ضرب جرح عمدی میباشد

سلام
تعیین میزان آنچه گفته اید در صلاحیت و تخصص پزشکی قانونی می باشد.

بادرودوسلام پزشکی قانونی مقداردیه راتعیین می نماید واجرای احکام ان را محاسبه می نماید.

درود:میزان درصد دیه را پزشکی قانونی مشخص می کند،در مورد ضربه ای که به سر ایشان وارد شده است در صورت اثبات ونظریه پزشکی قانونی دیه شکستگی لگن هم بر عهده وارد کننده ضربه خواهد بود.