آیا پولی که بحساب کلاهبردارها واریز کردم، می توانم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۰ #96461829

سلام
وقت شما بخیر
بنده قصد مهاجرت به خارج از کشور رو داشتم که توسط یک آدم نادرست، فریب خوردم و بهش مبلغی پول دادم ، الان ۸ ماه از این جریان میگذره و حدود یک هفته است که ازش خبری نیست و تلفن جواب نمیده
پیش خانوادش هم رفتیم میگن هر کاری میخوای برو بکن!
اخیرا متوجه شدم که بجز من چند نفر دیگه هم طعمه این کلاهبردار شدن،
خودش هم خارج از کشور و دستم بهش نمیرسه!
البته بنده از شخصی که پول بحسابش واریز کردم دادخواست مطالبه وجه دادم و پرونده ارجاع شده به شورای حل اختلاف و طی تماسی که ایشان با من داشتن مدعی شدن که بنده صرافی دارم و پول شما رو برای نفر اصلی که خارج از کشور هستند ارسال کردم و شکایت شما به هیچ جایی نمیرسد و شما به پولتان نمیرسید!
آیا امکانش هست که با این طرفند بتواند در جلسه دادگاه تبرئه شود؟!
باتشکر از شما

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنان چه این فرد واسطه صراف است و تبانی وی با کلاهبردار اثبات نشود ، از این طریق راه به جایی نمی برید . ضمن این که چون متهم در خارج از کشور است ، شکایت از او هم در عمل بی نتیجه است مگر اینکه حکم جلب اورار بگییرید و ممنوع الخروج شده باشد و اگر به ایران بازگشت بازداشت شود .