آیا ایشان می‌تواند در صورتی که این درخواست رد شود اعاده حیثیت کند یا نه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۹ #96449271

من از همسرم شکایت کردم که مرا تهدید به قتل کرده بعد از دادگاه طلاق یکطرفه از جانب خود ایشان .اما شاهد ندارم و صدا هم در دوربین ها ضبط نمی‌شود
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت برائت بله ممکن است...

با احترام ممکن است اقدام نمایند

وقت بخیر بله ممکن است اقدام نمایند

سلام در صورت برائت بله ممکن است

طرح شکایت کیفری با وجود قرائن متعارف و بدون سو نیت مصداق افترا نیست .
نمونه رای شعب کیفری در اینخصوص به استناد سایت ارای قوه قضاییه
در خصوص شکایت خانم الف.ر. علیه خانم م.س. فرزند ع. با وکالت خانم م.ح. و آقای ح.الف. مبنی بر افترا بدین شرح که شاکی اظهار می نماید سابق متهم از وی به اتهام نشر اکاذیب شکایت نموده بود که طی شرح دادنامه ۰۰۶۷۳-۱۴/۵/۹۱ شعبه ۲۳ دادگاه تجدیدنظر استان تهران حکم برائت تحصیل نموده است و به لحاظ شکایت واهی و افترا از وی شاکی می باشد؛ دادگاه با توجه به محتویات پرونده نظر به این که شاکی طی دادنامه های بدوی ۱۲۹۶-۱۷/۱۲/۹۰ و ۰۰۶۵۷-۴/۷/۹۰ صادره از شعبه ۱۰۷۹ جزایی تهران حکم محکومیت حاصل نموده است و دادگاه تجدیدنظر نیز با احراز وقوع فعل با این استدلال که وی سوءنیت نداشته حکم برائت صادر نموده است و متهم نیز بر اساس فعل واقع شده از شاکی طرح شکایت نموده و سوءنیتی در طرح شکایت نداشته است، فلذا دادگاه وقوع بزه را محرز ندانسته و مستند به اصل ۳۷ قانون اساسی حکم بر برائت صادر می نماید. رای صادره ظرف مدت ۲۰ روز پس از ابلاغ، قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم محترم تجدیدنظر استان تهران می باشد .
رئیس شعبه ۱۰۸۷ دادگاه عمومی جزایی تهران

بله ممکن است اقدام نمایند...

درود، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید، در صورتی که ادعای خود را ثابت نکنید امکان اعاده حیثیت حادث و ایشان می‌تواند اعاده حیثیت نماید
چنانچه مدارک و مستنداتی دال بر ادعای خود ندارید بهار است شکایت خود را مسترد نمایید تا مشکلی برایتان بوجود نیاید