پاپوش درست کردن رو چطور میشه پیگیری قانونی کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۵ #96444744

سلام و درود یکی از وکلا بمن گفتن که امکان داره خانومتون توی شهر تهران توی خونه خودتون مواد مخدر جااسزی کنن تا به جرم حمل مواد مخدر بیفتین زندان و بعد راحت طلاق خودشونو بگیرن و مهریه رو هم تا آخر بگیرن همسر من شهرستان خونه پدرش هست و من در تهران زندگی می کنم آیا چنین کاری امکان پذیر هست ؟ که برای من پاپوش جاسازی مواد مخدر درست کنن ؟ اگر توی کولر منزل ما که پشت بام هست این کار صورت بگیرد و مواد مخدر جاسازسی کنن چی میشه؟ آیا قانون انقدر ضعیفه که با این کارها برای دیگران پاپوش درست کنن ؟ اگر اینجوری باشه سنگ روی سنگ بند نمیشه

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز مهریه در هر صورت قابل وصول است زوجه در صورتی که بخواد طلاق بگیره باید عسر و حرج خود را ثابت کند نیازی به این کارها نیست چون نفسانی کار جرم است

باسلام.اولااین کار نیاز به اثبات و داشتن سوسابقه کیفری مشابه و کسب و کار قبلی و فعلی شما و تحقیقات محلی نیازدارد و درصورت عدم اثبات؛بجرم افترا؛زوجه محکوم میشود.و لی سهل انگاری نکنید.اگه امکانش هست،دوربین توی ساختمان تون نصب نمائید.و اگر معتاد و فروشنده موادمخدر نیستید؛این اتهام را نمیتواند اثبات کند.واگر احتمال این موضوع را میدهید؛جهت پیشگیری؛مراتب را به دادستان محل و پلیس امنیت و پیشگیری محل کتبا" اطلاع دهید تا خدای نکرده درصورت وقوع همچین کاری،پیشگیری شود.ولی درهرحال مهریه حق شرعی وقانونی زوجه هست.

سلام شما همسرتان را بهتر می شناسید و ایشان فقط یک احتمال بعید را بیان کردند در صورت رخ دادن چنین اتفاقی راههایی برای عدم ارتباط شما به مواد مکشوفه نیز وجود دارد

با سلام ،اینکار نیاز به اثبات آنهم با مستندات و دلایل کافی دارد و در صورتی که اینکار را انجام بدهد تحت عنوان افترای عملی قابل پیگیری و مجازات را بدنبال دارد. در خصوص دریافت مهریه ،از حقوق زوجه محسوب شده و زوج مکلف به پرداخت آن می باشد

اثبات موضوع با توجه به سوابق، سوپیشینه، کسب و کار قبلی و فعلی و تحقیقات از سوی قاضی

با سلام،مهریه در هر حال قابل وصول است.زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کند.لزومی به این کارها نیست ضمن اینکه این کار افترای عملی است و مجازات سنگینی دارد.

اون یک احتماله ولی ممکنه همسرتون چنین قصدی نداشته باشن و باید ثابت بشه اون مواد مخدر مال شما بوده، ممکنه بتونید ثابت کنید که همسرتون این کار رو انجام داده و مجازات سنگینی در انتظارش هست، نگران نباشید..