چگونه میشود از وجود شکایت علیه زوج تحت عنوان مجهول المکان استفاده کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۵۴ #96438

من با خانمم مشگل پیدا کردیم وایشان از من تقاضا کرد که از هم جدا بشیم و من موافقت نکردم اما نگران این هستم که ایشان بنده را مجهول المکان معرفی کند و به علت عدم اطلاع بنده نتوانم در دادگاه حاضر بشم و ایشان بتواند از این طریق خود را مطلقه بنماید و سوال بنده اینست که از چه طریق میتوانم مطلع بشوم که ایشان علیه من اقامه دعوی نموده ودر نهایت خواستار طلاق میباشد چونکه اگهی افراد مجهول المکان در روزنامه های کثیر النتشار چاپ میشود چک کردن تمامی روزنامه های کثیر الانتشار مقدور نمیباشد لطفا راهنمایی بفرمایید به چه طریق بنده میتوانم از شکایت زوجه علیه خودم بدلیل مجهول المکان بودن مطلع بشوم

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ایشان دادخواست طلاق بدهند مطمئنا به آدرس زوج و یا آدرسی که در سند ازدواج آمده است احضاریه ارسال میشود و همین راحتی ها نیست که ایشان بتوانند طلاق غیابی بگیرند.