آیا با آوردن همون شاهد به دادگاه که ما چیزی نفروختیم قبل تحویل کلید ایشون می‌تواند خسارت بگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۲ #96436480

سلام وقت بخیر ما یک منزل کلنگی و قدیمی فروختیم و قبل تحویل تمام وسایل خانه رو تخلیه کردیم. خریدار مدعی هست که شما نباید کابینت و ابگرمکن میبردین. ولی ما قبل فروش برداشته بودیم و ایشون قبل خرید بازدید نکردن از خانه و در مبایعه نامه حرفی از متعلقات خانه نبود. فقط در قولنامه نوشته یک باب خانه قدیمی فروخته شد. الان خریدار می‌خواهد درخواست کارشناسی کند. در حالی که سینک ظرف شویی خانه قبلا فرسوده بود و ما رایگان به یک کسی دادیم. آیا ایشون می‌تواند شکایت کند و آیا با آوردن همون شاهد به دادگاه که ما چیزی نفروختیم قبل تحویل کلید ایشون می‌تواند از ما خسارت بگیرد لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، ایشان نمیتوانند تقاضای ملحقات را نمایند. نگران نباشید.

سلام وقت بخیر
در صورتیکه نتواند وجود منضمات را اثبات نماید،ادعای ایشان فاقد اثر خواهد بود.

با سلام
اگر بتوانند اثبات نمایند امکان مطالبه خسارت برای آنها وجود خواهد داشت.
امکان معرفی شاهد از جانب شما نیز وجود دارد.

سلام اگر اثبات شود که که در زمان فروش این ملحقات وجود نداشته ، ادعای خریدار منتفی خواهد شد .

اگر اثبات شود که این وسایل در منزل وجود داشته امکان اخذ خسارت وجود دارد . ولی اگر بتوانید ثابت کنید که در زمان فروش این ملحقات وجود نداشته ، ادعای خریدار منتفی خواهد شد .

درود
عرفا باید این وسایل باشند هنگام فروش.

سلام
اگر در مبایعه نامه در خصوص امکانات و متعلقات خانه چیزی نوشته نشده.مشکلی برایتان پیش نمیاد