به علت شکست در پرونده، میتوانم درخواست اعسار دهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۷ #96427232

درود به شما
در پرونده ای که بنده وکیل داشتم شکست خوردم چون حق رو با خودم میدونستم و وکیل گرفتم حالا که شکست خوردم و توان پرداخت ندارم نمیتونم درخواست اعسار کنم چون وکیل داشتم؟
و اینکه من جنوب هستم و دادگاهی که حکم صادر کرده شمال کشور و یکی از دلایلم برای وکیل گرفتن همین راه دوره، حالا چه کاری ازم برمیاد؟ برای درخواست اعسار دادن کاری ازم بر نمیاد؟ پولی ندارم که بدم ضمن اینکه چک مشترک بوده و برای شرکت و الان فقط پای من که یکی از امضا کننده هاست فقط گیره.
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مانعی برای طرح دادخواست اعسار حتی با وجود وکیل دادگستری نیست.

سلام
اخذ وکیل مانع پذیرش اعسار شما نیست
حتما اقام به ثبت دادخواست اعسار نمایید

می تواند دادخواست اعسار دهید و داشتن وکیل دلیل بر رد اعسار نمی باشد ولیکن چون شرکت می باشد احتمال اینکه درخواست اعسار شما پذیرفته شود بسیار کم است

صرف داشتن وکیل، نمی‌تواند مستند رد ادعای اعسار موکل باشد زیرا ممکن است وکیل، تبرعا وکالت مدعی اعسار را پذیرفته باشد، یا مدعی اعسار توان پرداخت حق‌الوکاله را داشته باشد. لکن قادر به تادیه محکوم‌به نباشد

اثبات اعسار با وجود داشتن وکیل امکانپذیر است و این دو لزوما با هم تناقض ندارد

سلام
وکیل گرفتن دلیل بر این نیست که شما توانایی پرداخت محکوم به را دارید

وکیل داشتن مانع صدور حکم اعسار نیست.