زوجه بخواد مهریه خود رو ابرا کنه باز باید نیم عشر دولت رو یدم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۶۵ #96377918

سلام ببخشین من سال ۹۷ مهریه رو گذاشتن اجرا اجرائیه صادر شد الا ۳سال هست هیچی مبلغی هم پرداخت نکردم .فقط یک ماشین بود اون موقع توقف شد الا زوجه بخاد مهریه خود رو ابرا کنه باز باید نیم عشر دولت رو یدم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.در صورت گذشت زوجه خیر نیازی نیست.....

سلام وقت بخیر
خیر در این فرض نیاز به پرداخت نیم عشر نمیباشد.

سلام
خیر اخذ نیم عشر منوط به اجرا است که خب عملیات اجرایی کامل انجام نشده است

با سلام در خصوص مهریه معمولا سخت گیری نمی کنند.

با درود در صورت گذشت زوجه خیر نیازی نیست

سلام ، اگر طرفین پس از ابلاغ اجراییه وانقضای ۱۰ روز سازش کنند یا ترتیبی برای اجرای حکم دهند ، نصف حق اجراباید از محکوم علیه دریافت گردد .

پرداخت نیم عشر با توجه به گذشت زوجه منتفی می باشد