معنی گرفتن تعهد در وزارت اطلاعات چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۳۳۱ #96369

سلام و خسته نباشید .
چند روز پیش بنده از طرف ستاد خبری وزارت اطلاعات احضار شدم و نزدیک به 4 ساعت با بنده صحبت میکردن و سوال میپرسیدن. در طول بازجوئی سوالاتی را بصورت کتبی پاسخ دادم .

در انتها از بنده تعهد کتبی بابت یکی دو موضوع گرفتند .

میخواستم ببینم این موضوع به چه معنی است و آیا بدین معنی است که بنده مجدداً احضار بشم و یا اینکه تعهد به معنی ختم ماجرا است ؟

در انتها آیا پرس و جو در وزارت اطلاعات و گرفتن تعهد مشکلی برای گرفتن گواهی عدم سوءپیشینه ایجاد نمیکنید ؟

نیاز به راهنمائی جامع در این مورد دارم .

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنده نمیدانم چه سوالاتی از شما پرسیده شده است ولی شاید تعهد برای حرف هایی بوده است که شما زده اید.

در کل هیچ سوء پیشینه ای برای شما نخواهد داشت.