آیا ممنوع الخروج میشوم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۴۰ #96362554

من با پاسپورت ایرانی از فرودگاه امام خمینی به مقصد ترکیه خروج زدم و بدوم ورود زدن به ترکیه قصد داشتم با پاسپورت جعلی اروپا برم که توسط پلیس فرودگاه ترکیه منو برگردوندند و در تمام بازجویی ها اعلام کردم پاسپورت ایرانیم رو گم کردم. پرونده ای برای من تشکیل شد برای استفاده از پاسپورت جعلی که در مرحله تحقیقات هست و ۲۰ میلیون وثیقه گذاشتم. الان نمیدونم باید اعلام مفقودی کنم یا اینکه بگم پاسپورتم موجوده ؟ و نمیدونم که آیا دو پرونده رو به هم ربط میدن یا خیر ؟ حبس یا جریمه نقدی ؟ و بار اول هم بوده و سو سابقه هم ندارم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اعلام مفقودی کنید

می بایست اعلام مفقودی نمایید

سلام .اعلام مفقودی نمایید.

سلام
اعلام مفقودی نمایید ...

مراتب مفقودی گذرنامه اعلام نمایید...

سلام، چونکه خروج از کشور با پاس ایرانی بوده، ضمن انکار استعمال پاس مجعول، نسبت به اعلام مفقودی پاس ایرانی ، اقدام نمایید

با سلام میتوانید اعلام مفقودی گذرنامه کنید