شناسنامه دخترم باید نزد زوج باشد یا زوجه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۲ #96355533

ضمن عرض سلام
احتراما بدلیل عسر و حرج حدود ۷ ماه است که به همراه دخترم منزل پدرم آمده ام.
۱- با اینکه چندین بار به همسرم گوشزد کردیم که نفقه ی دخترمان را بپردازد اما در طول این مدت تنها دو بار و هربار ۳۰۰۰۰۰ تومان واریز کرده. درحالیکه من فقط در هر ماه حدود ۳۰۰ تومان پوشک میخرم.
۲- شناسنامه دخترم باید پیش من باشد یا همسرم؟
۳- در صورتیکه بخواهم دخترم را به زیارت کربلا ببرم باید برای خودم یا دخترم از همسرم اجازه بگیرم؟

سپاس فراوان

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر در شروط ضمن عقد اجازه خروج از کشور را نگرفته اید باید برای خروج از کشور از همسرتان اجازه بگیرید همچنین دخترتان باید برای خروج اجازه بگیرد، برای نفقه خود و همسرتان میتوانید درخواست نفقه دهید

فرقی ندارد شناسنامه دختر نزدچه کسی باشد
برای خروج ازکشور دختر ، اجازه پدرلازم است

شناسنامه دخترتان تا ۷ سالگی بایستی نزد شما باشد چون حضانت ایشان تا ۷ سالگی با شماست و برای خروج از کشور اگر طلاق نگرفته اید نیاز به اجازه زوج دارید .

سلام.برای خروج از کشور نیاز به رضایت همسر دارید و شناسنامه ایشان معمولا در منزل مشترک بایستی نگهداری شود و قانون خاصی برای نگهداری شناسنامه وجود ندارد!!!!لیکن ولایت و سرپرستی طفل با پدر است و می توانید دادخواست مطالبه نفقه به دادگاه خانواده بدهید.