مزاحمت و تهدید رو چطور پیگیری قانونی کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۸ #96340645

یکی از دوستانم مرا تهدید می کند
که شما به من فحاشی کردید و باید معذرت خواهیی کنید و اگر نکنید آبروی شما را پیش خانوادتان می برم و خیلی چیز های دیگر ممکنه که این رو پیگیری کنیم جوری که اسمی از من برده بشه یا خیر

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خود را تحت عناوین فوق از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

دروود
نسبت به طرح شکوائیه تهدید علیه نامبرده در دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و شکواییه ثبت کنید

باسلام میتوانید شکایت کنید ودرصورت اثبات تهدید مجازات میشود

باادله وشهودبه دفترخدمات قضایی شکایت ارائه دهید

درهرصورت ایشان مرتکب جرم تهدید هستند وشما باید علیه ایشان اقامه دعوی کنید اگر از کار وفشار خودشان دست برندارند

درود
در دفاتر خدمات قضایی شکوائیه ثبت کنید.