بنده سند رسمی مالکیت دارم، وراث ادعای مالکیت میکنند،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۴۴ #96340581

اینجانب ملکی را با سند رسمی از فردی خریده ام, ایشان فوت کرده اند، وراث می گویند قبلا پدرمان این ملک را در دهیاری به ما واگذار کرده است و شاهد داریم.
سوال من:
آیا وراث می توانند این ملک را از من بگیرند؟
اگر وراث بتوانند این ملک را از من بگیرند دین و خسارت من چگونه قابل پیگیری و دریافت است؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۲۲ قانون ثبت مالک کسی است که سند بنام وی در دفتر املاک ثبت شده باشد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود لذا در صورتی که مبایعه نامه مورد ادعا قبل از سند تنظیم شده باشد و اثبات شود ادعای وراث ثابت خواهد شد

سلام این ادعا بدون ارائه دلیل و مدارک مبنی بر پرداخت پول اثبات نمی شود . البته باید صبر کنید تا اگر ادعایی مطرح کردند بر اساس موضوع مطرح شده مشاوره ارائه گردد .

با سلام ووقت بخیر
طبق قانون کسی مالک است که سند به نامش می باشد و پیرو موضوع باید تقدم و تاخر تاریخ سند زدن به شما و وراث مشخص شود