ارسال اظهارنامه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۷۹ #96338755

سلام من الان یک هفته هست اظهارنامه فرستادم برای تمکین به همسرم همیشه پیامکش میومد که اظهارنامه شما به شماره.. به مخاطب ارسال شد بعد چند روزم جواب میداد ولی الان یک هفته فرستادم پیامکش نیومده جوابی هم نیومده رفتم خدمات قضائی گفتن ارسال شده ولی به مخاطبم نرسیده، احتمال داره گوشیش خاموش باشه نرسه بهش؟

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ممکن است یا گوشی خاموش باشد یا رویت نکرده باشند

پیامک فقط جنبه اطلاع رسانی دارد و برای ابلاغ باید وارد سامانه ابلاغ الکترونیک شوند، علی ای حال دلیل اینکه چرا ایشان به سامانه مراجعه نکرده را با مشاوره حقوقی نمیتوانید کشف کنید

سلام چنانچه مشمول ابلاغ الکترونیک شده باشد و گوشی ایشان خاموش باشد از موضوع مطلع نمی‌شوند مگر با بررسی سامانه سنا
اگر مشمول دستی یا ستمی شده باشد ممکنه در آدرس تعرفه شده شناسایی نشود
در هر صورت دفتر خدمات قضایی باید به شما یک برگ گواهی ابلاغ ارائه نماید که کیفیت امر در آن درج شده است

برای اطلاع از ارسال اظهارنامه می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

سلام
یا موبایلشان خاموش است یا سامانه را باز نکردن علی ایحال پاسخ ندادن در صورت ابلاغ، تبعات قانونی برایشان به نفع شما در آتی خواهد داشت.

سلام مخاطب اظهارنامه الزامی به پاسخ ندارد . می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی هم پیگیری کنید

سلام .درصورت جواب ندادن و نگاه نکردن در سامانه موجب دیر شدن میشود