آیا این وکالت که گفته تا دو سه روز صحیح است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱,۶۶۱ #96334638

همسر من روحانی هست خواهرم و نامزدش خواستن محرم بشن همسرم به جای عقد موقت واسشون عقد دائم خوند بدون این که جایی ثبت بشه بعد از مدتی به مشکل خوردن و خواستن جدا بشن همسرم به اون آقا گفت از الان وکالت بده تا دو سه روز آینده که بتونم صیغه طلاق رو جاری کنم اون آقا هم گفت وکالت میدم تا ظرف دوسه روز این خانم رو طلاق بدی حالا سوال من اینه بدون در نظر گرفتن جنبه ی قانونی آیا این وکالت که گفته تا دو سه روز صحیح است؟چون از یک وکیل پرسیدم گفت حتما باید مدت مشخص باشه و از یک وکیل دیگه پرسیدم گفت ایراد ندارد همین که گفته تا دو سه روز یعنی از الان تا نهایت سه روز دیگر

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . میبایست مدت زمان مشخص گردد .

بااحترام
بله مشکای نیست

باید مدت زمان وکالت مشخص باشد

با درود مدت زمان داشته باشد.

باسلام
مدت زمان باید مشخص باشد.

با احترام مدت زمان باید تعیین شده و مشخص باشد

وکالت در طلاق عرفا به این صورت اعطا نمی شود ، فارغ از بحث نوع وکالتی که داده شده که حتما باید از مرجع تقلید استعلام شود چون طبق قانون عمل نشده، نیاز است دقت شود آیا وکیل طلاق سایر شرایط طلاق را رعایت کرده اند؟ مثل وجوب حضور شهود و.... به صحت این طلاق بهتر است اعتماد نکنید.