چگونه ثابت کنم همسرم تمکین نمیکند ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۶۹ #96324695

سلام یکماه پیش باهمسرم حرفمون شد خانه راترک کرد به قصد خانه پدرش که در محله ما زندگی می کنن من هم دنبالش دویدم که برگردونم که با مخالفت خانوادش مواجه شدم روز فرداش رفته کلید انداخته تا ازوسایلای خونه برداره دیده باز نمیشه زنگ زده ۱۱۰ صورتجلسه کرده منم دادخواست عدم تمکین دادم که ادعا میکنه که< خانه را ترک نکردم از ترس جانم فرار کردم وشاهد دارم که دنبالم میکردوهمچنین واسطه هم فرستادم حاضر به برگشت نیست و من زنگ زدم گفت بیا صحبت کنیم رفتم داخل خونشون وارد که شدم پدر زن منو درخانه نگه داشت و مادرزنم رفت داخل کوچه ابروریزی کرد گفت که به زور وارد خانه شدم بعد زنگ زدن گشت اومد ادعا کردن که به زور وارد خانه شدم ومن جنجال هیاهو به پا کردم همسایه های آنها به نفع آنها به عنوان شاهد امضا کردند یکسال پیش از من درمورد ضرب وجرح شکایت کرده بود تصدیق هم گرفته بود که به دلیل عدم شواهد کافی قرار منع تعقیب داده شده بود که دوباره رفته گواهی گرفته برای همون که الان برای آن ونفقه وتهدید توهین وافتراشکایت کرده وادعا میکند که امنیت جانی ندارم چطور میتونم ثابت کنم که تمکین نمیکنه"ودرمورد پرونده ضرب وجرح ونفقه وتهدید توهین چکار میتونم بکنم ؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق قانون اگر زندگی در منزل زوج خطر جانی مالی حیثیتی برای زوجه داشته باشد میتواند آنجا زندگی نکند ولی بایدثابث کند وجود خطر را
لذا درخصوص تمکین نکردن زوج ابتدا اظهارنامه تمکین ارسال کنید
درمورد ضرب و جرح وتوهین هم بایدثابت کند

سلام ابتدا اظهار نامه برایش ارسال کنید . اگر مراجعت نکردند دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید .