آیا خودم میتوانم مبلغ را به حساب دادگاه واریز کنم و رضایت غیر حضوری گرفته شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۰ #96317534

با سلام
احتراما در پرونده اداره کار محکوم شده ام و از طرف دادگاه حساب بانکی من مسدود شده. با شاکی تماس گرفتم چندین نوبت جهت پرداخت خسارت و دریافت رضایت اما امروز فردا می کند و حاضر نمیشود در دادگاه با پرداخت خسارت ایشان رضایت بدهند.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
شما میتوانید با مراجعه به دایره اجرای احکام مدنی یا کیفری یا هر جایی که پرونده اجرایی محکوم علیه شما آنجا تشکیل شده و با دریافت قبض پرداخت دیه یا مبلغ محکومیت و نیم عشر مربوطه و پرداخت به صندوق سپرده اون دادگاه و ارایه رسید پرداختی به واحد اجرا نامه ای برای رفع انسداد حسابتان بگیرید البته اگر فقط محکومیت مالی بوده باشد.
موفق باشید

دوست عزیز باسلام
به شعبه اجرای احکام مربوطه مراجعه بفرمایید با پرداخت میزان محکوم به خودتان را بری نمایید و از اجرای احکام نامه ای برای رفع انسداد حساب های بانکی دریافت نمایید
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام