آیا امکان تشخیص تجاوز بعد از سه سال توسط پزشکی قانونی وجود دارد؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۱۱,۰۱۹ #96314264

با سلام
اگر دختری پرده بکارت خود را در اثر تجاوز از دست دهد، آیا پزشک قانونی بعد از سه سال میتواند تشخیص دهد که پرده بکارت او در اثر تجاوز از بین رفته است یا خیر؟
در واقع میخوام بدانم اگر پرده بکارت از بین برود، بعد از سه سال میتواند تشخیص دهد که در اثر رابطه جنسی از بین رفته یا تنها میتواند تشخیص دهد که بکارت از بین رفته و نمیتواند علت ان را بعد از گذشت سه سال تشخیص دهد.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فقط ازاله بکارت مشخص میشه.
نحوه چگونگی ازاله بکارت بعداز گذشت این مدت,قابل اثبات نیست.

در صورت مورد تجاوز قرار گرفتن حداکثر ۷۲ باید به پزشک قانکنی مراجعه شود و برای بررسی دخول حدکثر سه هفته قابل تشخیص میباشد.

خیر

قابل تشخیص نیست بعد از ۳سال

فقط میتوان ازاله بکارت را ثابت کرد,اما علت و چگونگی از بین رفتن بکارت را خیر.

فقط گواهی ازاله یا ابقای بکارت صادر می گردد .

سلام خیر قابل تشخیص نمی باشد

سلام. فقط باکره بودن یا باکره نبودن قابل تشخیص است.

سلام و ادب خیر بعد از گذشت این مدت قابل بررسی نیست