مراحل اجرای صیغه ی طلاق رجعی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۱۰ #96307694

سلام.حکم گواهی عدم امکان سازش به درخواست زوج صادر شده. طلاق رجعی ..و طبق حکم در هنگام صیغه ی طلاق نباید قسط معوق داشته باشه. اول اردیبهشت قسط مهریم سر رسیدش بود شوهرم زرنگی کرده رفته یه روز زودتر گواهی گرفته از اجرای احکام که قسط معوق نداره. و پرونده رو داده به دفتر خونه. منم نرفتم تا سررسید سکه بشه... الان اجرای احکام با اینکه شوهرم کارمنده دستور جلب نمیده به خاطر کرونا... میخاستم بدونم آیا امکانش هست محضر بدون اطلاع به من صیغه ی طلاق رو بخونه و صورت جلسه بشه؟ یا قبلش بهم اطلاع میدن....چون کارمند دادگاه گفت رفتی دفتر خونه بگو قسط مهریه معوق شده تاریخشم برا یک روز بعد از گواهی هستش تا استعلام کنن و طلاق صورت نگیره و سکه رو پرداخت کنه....لطفا راهنمایی کنید.ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجرا منوط به تادیه حقوق مالی شماست

با درود اجرای صیغه طلاق منوط به تادیه حقوق مالی زوجه وفق رای صادر شده است

با سلام اجرای صیغه طلاق منوط به تادیه کلیه حقوق مالی زوجه هستش که ممکنه همه حقوق باشه یا خیر... در مورد شما تا زمانی که حقوق تعیینی توسط دادگاه پرداخت نشده باشه طلاق جاری نخواهد شد