آیا میتواند سند ما را باطل کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۸ #96302273

با سلام.
ما یک طبقه آپارتمان را که سند شش دانگ ملکی و تک برگ داشت رو بدون هیچ مشکل شهرداری و ... خریده ایم. و به نام زده ایم. حالا یک نفر که مالک دوتای قبلی بوده به ما تماس گرفت و میگوید من دو سال ونیم پیش از شریکم مبلغ ۲۵۰ میلیون پول گرفتم و برای تضمین این پول خانه را به صورت صوری به نام این آقا زده ام. که وقتی پولش را دادم خانه را پس بگیرم حالا سر من را کلاه گذاشته و خانه را به شما فروخته است.که گویا این شخص همان زمان با این پول ورشکسته شده. ان زمان قیمت این خانه ۳۵۰ میلیون تومان بوده. حالا میگوید من از این آقا شکایت میکنم و سند شما هم باطل میشود. از آنجایی که ما فهمیدیم این شخص مدرکی نداشته و فقط شاهد دارد. ما با صاحب خانه ای که از آن خریدیم صحبت کردیم میگوید این طور نبوده و من پول دادم و رفتیم اول قولنامه کردیم و خود طرف اومده محضر و سند را به نام من زده است. راستش ما پول این خانه را با یک عمر زحمت به دست آورده ایم. و بنگاه املاک هم چیزی در این مورد به ما نگفته است. حالا چه کار کنیم؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر شما سند خونه رابنام خودت سند رسمی کرده ای مشکلی نیست زیرا بفرض اظهارات این آقادرست باشه که؟؟؟ نیست !!!سند مالکیت موید حقانیت شما است که در راستای ماده ۲۲,قانون ثبت دولت فقط صاحب سند را مالک میداند وار طرفی شهادت شهود در مقام تاخر وتقدیم تاثیر اظهارات شهود و صاحب سند که درحال حاضر مالکیت رسمی داردخللی به سند رسمی شما وارد نمی نماید

اصل بر صحت بیع واقع شده است و فردی که مدعی صوری بودن است برفرض اثبات تنها می تواند خسارت و قیمت ان را از فروشنده مطالبه کنه چون ملک به طور قانونی و با سند رسمی به شما منتقل شده است و پس از انتقال دیگر نمی تواند مطالبه کند

می توانید شکایت فروش مال غیر مطرح نمایید

با سلام بدوا شکایت فروش مال غیر مطرح کنید

سلام
اصل بر صحت معامله است و مدعی صوری بودن بایستی آن را اثبات نماید. در حالی که ادعای صوری بودن معامله بسادگی قابل اثبات نیست.