به نظر شما من چیکار کنم که ماشین توقیف نشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۴ #96298989

سلام
بنده سه ماه پیش از فامیلمون خودرویی خریدم که تو قرعه کشی برنده شده بود سند ماشین تا یه سال بنام ایشون هس الانم با خانمش به مشکل برخورده خانمش مهریه شو اجرا گذاشته گفته همه اموالتو توقیف میکنم چه مدرکی ازش بگیرم که قانونی باشه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، نسبت به توقیف خودرو اعتراض ثالث اجرایی نمایید.

بادرود از آنجا که قولنامه نوشته‌اید جای نگرانی نیست درخواست وقوع معامله را به دادگاه بدهید با وجود اقرار فروشنده بر بیع بین شما و ایشان مشکل خاصی در جهت اثبات وقوع معامله نیست موفق باشید

سلام
صرف قولنامه کفایت میکنه چون تاریخ عقد قولنامه شما قبل از اجرای مهریه می باشد

سلام باتوجه به قولنامه ای که دارید کفایت میکند لذا رسمی نمایید بهتر است و میتوانید با ارائه مدارک اعتراض نمایید موفق باشید

اگر مبایعه نامه شما کد رهگیری دارد و یا به هر نوعی که بتوانید تاریخ بیع را به قبل از صدور اجراییه ثابت نمایید خدرو از توقیف خارج می شود .

با سلام
با استناد به همان بیع نامه می توانید ورود کرده و از توقیف خودرو جلوگیری نمایید.

باقولنامه خودتان جهت توقیف خودرو اقدام کنید