همسر سابقم بعد از چند روز از تصادف به علت نداشتن گواهینامه از من شکایت کرده چه مشکلی برای من پیش می آید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۸ #96276986

من تصادف کردم و ۵۰درصد مقصر شدم.شاکی همسرم بوده،من همسرم را طلاق دادم وبعد از چندروز ازدواج کردم الان رفته شکایتم کرده،چه شرایطی در انتظار من هست؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به میزان ۵۰ درصد از دیه همسر سابق را باید بپردازید و از باب جنبه عمومی هم حبس دارد که معمولا به جریمه نقدی تبدیل می شود .ضمن این که رانندگی بدون گواهی نامه هم جریمه دارد .

چنانچه فرد بدون گواهینامه مقصر حادثه‌ای باشد به‌عبارت دیگر بی‌احتیاطی یا بی‌مبالاتی یا عدم‌رعایت نظامات دولتی و یا عدم‌مهارت وی علت تصادفی باشد که منجر به صدمات بدنی شود، دادگاه مکلف است مجازات وی را تشدید کند و می‌تواند وی را برای مدت یک تا پنج سال از حق رانندگی محروم کند و درصورت صدمه جسمانی به پرداخت دیه محکوم خواهید شد.

به پرداخت دیه محکوم میشوید + نداشتن گواهی نامه

با سلام در مورد صدمات جسمی محکوم به دیه خواهید شد که از طریق بیمه پرداخت میشود و امکان تعیین جریمه از باب بی احتیاطی در رانندگی هم دور از ذهن نیست.