آیا میشود بعد از سه سال که جلب صادر شد، تقاضای اعسار داد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۲ #96253258

آیا میشه بعد اینکه جلب صادر شده حدود سه پیش میشه با استفاده از اعسار جلوی جلب رو گرفت یا اگه راه حل دیگه ای واسه جلوگیری از جلب میشه رو میشه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تنها راه جلوگیری از جلب دادن اعسار یا دادن وثیقه یا پرداخت است یا ترتیبی برای پرداخت آن با موافقت خواهان داده شود

سلام
نمی توانید جلوی جلب را بگیرید و برای دادخواست اعسار مانعی ندارید
تقاضای اعسار کنید
اگر دادگاه اعسار شما رو پذیرفت قسط بندی کنند

راه حل یا کسب رضایت محکوم له و یا طرح دادخواست اعسار و تقسیط است.

بعد از صدور جلب با ادعای اعسار متاسفانه نمی توانید جلوی جلب را بگیرید
تنها راه این است که بلافاصله بعد از جلب شدن با قراروثیقه آزاد شوید و ادعای اعسار هم بدهید برای تقسیط

با سلام با اثبات اعسار و قطعیت آن جلب منتفی خواهد بود مگر اینکه محکوم علیه همان اقساط تعیین شده در حکم اعسار را هم پرداخت نکرده باشد.

منعی برای دادخواست اعسار نیست

با سلام تقاضای اعسار کنید که اگر دادرس دادگاه اعسار شما روپذیرفت قسط بندی کنند