اگر راننده مست تصادف کند و فوت شود؛ به او دیه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۷۹۶ #96250784

اگر راننده مست تصادف کرده و فوت شود ایا به او دیه تعلق میگیرد یا نه

مشاوره حقوقی دیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، چنانچه مصرف مشروبات الکی از طریق مراجع قضایی تایید شده باشد خیر

سلام خیر دیه ای تعلق نمی گیرد

خیر رانندگی در حال مستی خلاف مقررات راهنمایی و رانندگی است و مانند راننده بدون گواهینامه بیمه شخص ثالث خسارت یا دیه را پوشش نمیدهد، مگر اینکه اتوموبیل بیمه تکمیلی حوادث داشته باشد و این فرض هم با مفاد قرارداد بیمه در تضاد نباشد

سلام
در قبال راننده مست مسیولیتی ندارد و دیه تعلق نخواهد گرفت

سلام با توجه به سوال شما بیمه منتفی است چنانچه بیمه حوادث داشته باشد بله موفق باشید

سلام.خیر قابل مطالبه از بیمه نمی باشد.

در صورت داشتن شرایط ماده ۳ قانون جدید بیمه شخص ثالث، بله
ماده۳ـ دارنده وسیله نقلیه مکلف است برای پوشش خسارت‌های بدنی واردشده به راننده مسبب حادثه، حداقل به میزان دیه مرد مسلمان در ماه غیرحرام، بیمه حوادث اخذ کند؛ مبنای محاسبه میزان خسارت قابل پرداخت به راننده مسبب حادثه، معادل دیه فوت یا دیه و یا ارش جرح در فرض ورود خسارت بدنی به مرد مسلمان در ماه غیرحرام و هزینه معالجه آن می‌باشد. سازمان پزشکی قانونی مکلف است با درخواست راننده مسبب حادثه یا شرکت بیمه مربوط، نوع و درصد صدمه بدنی واردشده را تعیین و اعلام کند. آیین‌نامه اجرائی و حق بیمه مربوط به این بیمه‌نامه به پیشنهاد بیمه مرکزی پس از تصویب شورای‌عالی بیمه به تصویب هیات وزیران می‌رسد.