آیا ایشان می‌تواند با دادن وکالت به یک وکیل در ایران پروانه ی ازدواج را دریافت کند و ما غیابی عقد کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۹ #96236041

من قصد ازدواج با آقایی افغان، که ساکن آلمان است را دارم. آیا ایشان می‌تواند با دادن وکالت به یک وکیل در ایران پروانه ی ازدواج را دریافت کند و ما غیابی عقد کنیم؟ عقدی که مدارکش مورد پذیرش آلمان باشد. چون پروازها بسته هستند و مشخص نیست کی مشکل کرونا حل خواهد شد. با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ک درود خیر امکانپذیر نیست

خیر امکانپذیر نیست کشور آلمان یکی از سخت گیر ترین کشور های اروپایی است و نمی پذیرد.

ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی دارای عواقب خاصی است بهتر است قبلا به مصائب آن فکر کنید اولین مشکل این است که فرزندان حاصل از این ازدواج خارجی محسوب می شوند.

با سلام. گرامی عقد غیابی به هیچ وجه مورد پذیرش کشور آلمان و ازدواج که در آلمان ثبت شود نیست. از طریق عقد غیابی سفارت المان ابدا ویزای نامزدی و همسر صادر نمی کند و اصلا توصیه نمی شود.