بنده چگونه میتوانم ادعای ایشان را ابطال و اعاده ی حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۸ #96232811

بنده خوردیی را خریداری کردم و ثمن معامله را کاملا خودم پرداخت کردم ولی خودرو را مستقیم به نام همسرم کردم و به ایشان در زندگی مشترک هبه کردم البته هبه نامه ندارم بعد از پیش آمدن اختلافات خانوادگی و ترک منزل توسط همسرم ایشان از بنده به عنوان جرم خیانت در امانت شکایت کردند در صورتی که هنوز همسره بنده هستند و من قبل از ایشان دادخواست رجوع از
هبه را کردم که وقت رسیدگی به دادخواست بنده بعد از طرح شکایت ایشان به شورای حل اختلاف است....

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات هبه نیاز ب مدارک و مستندات دارد و اگر نتوانید اثبات کنید با توجه ب اینکه سند خودرو و ب تبع اون مالکیت ب نام همسر شما هست ادعای شما پذیرفته نخواهد شد برای اثبات هبه میتوانید رسید های پرداختی معامله خودرو ک در زمان خرید بنام خودتان است ارائه کنید

شما باید با ارائه شواهد و مدارک کافی ازجمله پرینت واریزی ها هبه را ثابت کنیددر غیر اینصورت نمیتوانید ماشینی را که سندش به نام ایشون هست رو ازشون پس بگیرید

سلام و درود، در صورتی که مطابق این قرارداد خرید و فروش اتومبیل به نام اسنادی همسرتان باشد، وی مالک بوده و ادعای شما مبنی بر هبه و رجوع صرفا با دلایل و مدارک معتبر پذیرفته خواهد شد؛ در هر صورت اصل بر مالکیت ایشان بوده و ادعای شما نیاز به اثبات دارد؛ آرزوی بهروزی.