آیا خانم دوباره میتونه به مهریه رجوع کنه؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۴۸ #96232184

سلام خدمت شما بزرگواران اگر خانم بنده در دفتر اسناد رسمی مهریه خودش رو ببخشه و در مقابل وکالت در طلاق بهش بدم

مشاوره حقوقی مهریه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان رجوع نمی باشد.

خیر امکان رجوع وجود ندارد

با درود اگر حق رجوع ساقط شده باشد، یا ابرا شده باشد قابل رجوع نیست

با درود..
در صورتیکه بخشش مهریه از سوی زوجه در قالب بخشش و هبه بوده باشد، در ایام عده ، قابل رجوع بوده، ولی چنانچه در قالب ابراء و بذل در قبال اخذ وکالت در طلاق بوده باشد، در اینصورت قابلیت رجوع از بذل وجود ندارد..

مهریه اگر بموجب سند رسمی ابرا شده باشد قابل رجوع نیست در غیر اینصورت امکان آن وجود دارد

بستگی به متن وکالتنامه دارد

سلام درصورتی ک ابراء نمایند قابل رجوع نیست