با وجود اینکه عدم تمکین دارم و همه فیش های واریزی نفقه موجود هست و هیچ بدهکاری نفقه ندارم دادگاه تجدید نظر چه رای میده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۰ #96224374

با سلام . همسرم تقاضای طلاق کرده از دادگاه خانواده دو بار برایه بنده ابلاغ اومد که در جلسه رسیدگی حضور نداشتم دادگاه رای طلاق یک طرفه صادر کرده و دلایل طلاق را ندادن نفقه عنوان کرده در صورتی که من عدم تمکین همسرم رو گرفتم و هیچ بدهکاری نفقه ندارم همه رو پرداخت کردم و حتی حکم عدم تمکین رو گذاشتم روی پرونده نفقه ایا امکان رد دادگاه بدوی وجود دارد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانستید با حضور در جلسات رسیدگی و ارایه مدارک مستند از صدور رای طلاق جلوگیری کنید مع الوصف میتوانید نسبت به رای صادره غیابی در مهلت مقرر واخواهی کرده و ب مدارک موجود عنوان شده در سوال استناد کنید امید ک توفیق حاصل شود

سلام، ضمن لایحه ای همراه با مستندات خویش تقاضای تجدیدنظر خواهی نمایید. اگر نفقه را پرداخت نموده اید رای بدوی احتمالا نقض خواهد شد.

با درود در مهلت مقرر متقن و مستند بدان معترض شوید امید است رای‌ مطابق آنچه در سوال آمده به نغع شما صادر گردد.
مدارک خود را هنگام اعتراض پیوست نمایید.

درود بر شما، چنانچه مدارک پرداخت نفقه، نیز حکم عدم تمکین ایشان را ارائه کنید، حکم طلاق بر اساس عسروحرج زوجه منتفی و رای نقض خواهد شد.

در صورت پرداخت نفقه با اسناد و مدارک در مهلت مقرر اعتراض نمایید. عسر و حرج منتفی و رای نقض می شود.

اگر با استناددلایل و مدارک بتوانید ثابت کنید رای بدوی نقض میگردد.

درود
با دلایل و مدارک تجدید نظر خواهی یا واخواهی کنید رای نقض می شود.