بیمه بیکاری سهامدار جزء شرکت سهامی خاص تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۲۵۶ #96220548

با سلام
حق بیمه من در یک شرکت سهامی خاص به عنوان کارگری رد میشود ولی ب درصد جزیی از سهام شرکت به نام من زده شده، آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد ؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، چنانچه به استناد کارگر برای شما بیمه رد میشد، بیمه بیکاری به شما تعلق می گیرد.

باسلام واحترام به عنوان سهامدار خیر اما کارگر ساده مشمول بیمه بیکاری میگردد

سلام
به استناد کارگر ساده بیمه بیکاری تعلق میگیرد

درصورت وریزی حق بیمه به عنوان کارگری میتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید...ولی از لحاظ قانونی وشرعی شما سهامدار محسوب میشوید نه کارگر تا حق بیمه استفاده کنید