اقرار به دریافت چهل سکه چگونه محاسبه می‌شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۲ #96215703

من در رای اعسار به پرداخت سی سکه با احتساب اموال توقیفی و مابقی با اقساط سه ماهه محکوم شدم،یک خانه دو قطعه زمین کشاورزی و یک خودرو در توقیف دارم، از طرفی اموالی شامل سکه و دلار به ارزش چهل سکه در دست همسرم دارم که با شکایت خیانت در امانت برای سازش آمدند.

اکنون می خواهند اقرار کنند که چهل سکه از مهریه چهل سکه را گرفته اند، من نیز می خواهم سی سکه را نقدا بدهم به شرط اسقاط حق پیش قسط مهریه و آزادی اموال.
به کجا رجوع کنیم؟
چه کنیم؟
با پرداخت سی سکه حق اجرای پیش قسط دیگر نخواهد داشت؟
و اموال آزاد می شود؟
اقرار به دریافت چهل سکه چگونه محاسبه می شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بهتر است که تحت نظر یک حقدقدان صورتجلسه دقیق و جامعی در این خصوص تهیه و مبالغ و سکه ها و مطالبات به دقت مورد تهاتر و احتساب قرار گیرد و و نسبت به پرونده کیفری و دعوای مهریه و غیره.. تعیین تکلیف گردد و سپس.با حضور در اجرای احکام نسبت به اقرار به اجرای آن بخش از بدهی اقدام و از محکوم به کسر گردد.

با سلام و احترام
بهتر است توافق خود را به طور رسمی ثبت نمایید

بهتر است در دفتر اسناد تنظیم شود و به اجراییات دادگاه هم مراجعه کنید و صورت جلسه کنید

سلام به یک نفر وکیل مراجعه کنید تا توافق های شما را به صورت مکتوب و منطبق با قانون برایتان تنظیم نماید .