چطور میشود سن را به صورت واقعی و قانونی تغییر دهیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۷ #96199107

سلام چطوری میشه شناسنامه را به حالت واقعی تغییر داد

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درخواست اصلاح شناسنامه دهید با مدارک

سلام و درود.

دو روش برای تغییر سن وجود دارد.

مطابق رای وحدت رویه ۵۹۹ مورخ ۱۳/۴/۱۳۷۴ هیئت عمومی دیوان عالی کشور، برای تغییر سن به میزان کمتر از ۵ سال باید به دادگاه حقوقی محل سکونتان مراجعه نمایید.

درخواست از دادگاه نمیتواند با عنوان تغییر سن باشد. بلکه شما باید علیه اداره ثبت احوال دعوی طرح نمایید.

شما باید ادله ای محکمه پسند و قاطع همچون: -استشهاد محلی، - نظر پزشکی قانونی و ... ارائه دهید.

در مورد تغییر سن بیش از پنج سال باید با تکمیل مدارک و ارائه ادله قانونی به دبیرخانه کمیسیون تشخیص سن اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود مراجعه و پیگیری نماید که یک پروسه مجزا است.

موفق و سربلند و پیروز باشید.

با سلام
چنانچه تفاوت سن شناسنامه ای و سن واقعی کمتر از ۵ سال و با بیشتر لز ۵ سال باشد حسب مورد رسیدگی در صلاحیت دادگاه یا کمیسیون اداره ثبت احوال خواهد بود

با سلام
اگر تفاوت سن تولد و سن شناسنامه ای شما کمتر از ۵ سال می باشد بایستی از طریق دادگاه اقدام نمایید و درخواست خود را از طریق مراجعه به دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید و اگر تفاوت سن تولد و سن شناسنامه ای شما بیشتر از ۵ سال می باشد باید از طریق کمیسیون تشخیص اداره ثبت احوال اقدام نمایید