مدعی شده پمپ آب رو بردی میتونه با شکایت زندانیم کنه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۰۱ #96189770

یه زمین بغل استخر ماهی بوده من رفتم اونجا یه اتاقک ساختم با داربست و اینا شاهد هم دارم که خریدم و ساختم دیروز داربستارو جمع کردم و فروختم حالا صاحب زمین میگه مال من بوده تو دزدی کردی
باید چیکار کنم ...درسته من توی زمین اون ساختم ولی مال خودم بوده داربست اینا
و مدعی شده پمپ آب منم بردی
میتونه با شکایت زندانیم کنه لطفاااا کمک کنید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بار اثبات ادعا بر عهده مدعی است..

بایستی مدعی ادعای خود را بتواند اثبات نماید.

سلام اثبات ادعا بر عهده مدعی است....

با سلام
کسی که شکایت می کند باید دلایلی برای اثبات ادعای خود داشته باشد.

سلام وقت بخیر
شخصی که ادعایی در این خصوص دارد خود باید با توجه به ادله قانونی این ادعا را اثبات نماید.

سلام اثبات ادعا بر عهده مدعی است

با درود مدعی باید ادعای خودش را اثبات کند