شخصی هم که من این آقا رو فقط بهش معرفی کردم الان دادسرا احضار کرده چه باید کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۶ #96184673

سلام من یه نفر رو از طریق دوستان میشناختم که کارت معافیت پزشکی میگرفت برای مردم ولی من خبر نداشتم غیر قانونیه و یه نفر بهم گفت کسی رو میشناسی منم با این فکر که قانونیه اون شخص رو معرفی کردم و اون طرف کارشو انجام داد ولی الان بعد از گذشت ۶ سال از ماجرا کننده کار رو دولت گرفته و اسامی کسایی که براشون کارت گرفته لو داده شخصی هم که من این آقا رو فقط بهش معرفی کردم الان دادسرا احضار کرده .و این شخص میگه میخوام اسم تورو ببرم که معرفی کردی ایا برای من مشکلی پیش میاد اینم بگم که من هیچوقت اون کننده کار رو ندیدم و هیچ ارتباطی نداشتم با اون شخص و یه نکته دیگه اینکه اون اقا که کارش انجام شده یه پولی به عنوان قرض به من داد الان میگه میخوام ب دادگاه بگم اون پول برای انجام این کار بوده لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. به عنوان معاونت در جرم منتسب شدید...

باسلام و درود ممکن است به خاطر معاونت در جرم محکوم شوید.

شاید به اتهام معاون جرم محکوم شوید. باید از خود دفاع کنید و ثابت کنید در اعمال خود سوء نیت نداشتید.

با سلام
شما به عنوان معاونت در جرم منتسب شدید

با درود بنظر معاونت در جرم محقق شده است

با توصیفاتی که ذکر شده احتمال انتساب معاونت در جرم به شما دور از ذهن نیست .