با این شرایط من چطور می توانم به دادگاه ثابت کنم همسرم هنوز ناشزه هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #96151356

با سلام ، همسر من بعد از صادر شدن رای الزام به تمکین به منزل مشترک برگشت ولی بعد از یک ماه دوباره منزل را ترک نمودند و من با اجرا گذاشتن حکم موفق شدم گواهی نشوز همسرم را از دادگاه بگیرم ولی بعد از صادر شدن گواهی نشوز و بعد از چند روز همسرم مجددا به منزل برگشتند و وکیل ایشون با زنگ زدن به پلیس ۱۱۰ و صورتجلسه پلیس به دادگاه اعلام کرده که ایشان به منزل مشترک برگشته است تا بتوانند از این طریق گواهی نشوز را باطل نمایند، در حال حاضر نیز ایشان فقط در منزل مشترک حضور دارند و بدون اجازه من خیلی از شبها به خانه پدری رفته و شب نیز برنمیگرده و در منزل نیز هیچ کاری نمی کنند و تمکین هم نمی کنند و حتی با من حرف هم نمی زنند و فقط هفته ای دو یا سه شب به خانه می آیند و اون هم به یک اتاق دیگر می روند تا صبح که دوباره بخواهند بروند سرکار یا شروع می کنند به فحاشی و کثیف کردن خانه تا من رو اذیت کنه، می خواستم بدونم با این شرایط من چطور می توانم به دادگاه ثابت کنم همسرم هنوز ناشزه هست؟ آیا راهکار قانونی برای اینکه ثابت کنم ایشان ناشزه هست وجود دارد؟ و اینکه با این شرایط من می تونم درخواست ازدواج مجدد بدهم و آیا قاضی این رو قبول میکنه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می توانید جهت اثبات اظهارات خویش به دادگاه شاهد معرفی کرده و یا زمانی که همسرتان بدون اجازه شما منزل را رها می کنند با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و صورتجلسه ای را تهیه و جهت اثبات گفته های خویش از شاهدین و صورتجلسه کلانتری استفاده نمائید/.

دادخواست ازدواج مجدد به جهت اینکه زوجه تمکین خاص ندارد