آیا میتوانم برای رضایت جهت گرفتن طلاق توافقی خیانت گذشته اش راپیگیری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۷۳ #96130638

با توجه به اینکه حدود ۵ سال و نیز مجددا سه سال پیش همسرم (زوجه - خانم) بصورت تلفنی و تلگرامی رابطه نامشروع و زنا داشته و با نامحرم پیامک و...تبادل کردند و حتی یکبار از آن هم منجر به شکایت همسر طرف مقابل شد. آیا باز پس از گذشت چند سال می توانم موضوع را پیگیری و اثبات نمایم و بدین وسیله او را تحت فشار روحی و روانی قرار داده تا بیاید و به طلاق توافقی تن دهد. چون طلاق یکسویه از طرف اینجانب من می بایست کل مهریه اش رو پرداخت نمایم خواهشمندم راهنمایی فرمایید؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
پرینت پیامک‌و مکالمات تا ۶ ماه اخیر هست و میتوانید بگیریدو زنا هم اثباتش قابل پیگیری نیس حداقل دو مرد باید عمل امیزش رو دیده باشن

با سلام پیامک در سیستم مخابرات تا شش ماه باقی می ماند و اثبات زنا ام به رویت توسط چهارشاهد عاقل و بالغ و ...دارد که عملا اثبات آن غیر ممکن است

اثبات چنین اتهامی بعد از مدت ۵ سال و از بین رفتن دلایل و شواهد محکمه پسند عملا ناممکن بوده و در صورت عدم توان اثبات آن ممکن است برعکس با اتهام متقابل افترا هم روبرو شوید بنابراین توصیه به چنین شکایتی نمیشود. بهتر است راه مصالحه و توافق طرفین در طلاق را از طرق دیگری جستجو نموده و عملی نمایید.