این توافق در قالب ابراء مهریه باید ثبت رسمی شود یا عقد صلح؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۵ #96130480

با درود و احترام
مهریه خانم اینجانب ۲۰۰ سکه و چند صد مثقال طلا می باشد. در دوران عقد هستیم و ایشان دوشیزه هستند. مقرر گردید ایشان مبلغ حدود یکصد میلیون بگیرند و مابقی مهریه را بذل نموده تا مراحل طلاق توافقی انجام گردد و در دفترخانه، این توافق رسمی شود.
سوال این است : این توافق در قالب ابراء مهریه باید ثبت رسمی شود یا عقد صلح
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر یک از این دو قالب که مطرح گردد تفاوتی در نتیجه نخواهد داشت و در هر صورت شما از پرداخت الباقی مهریه ایشان بری خواهید شد

سلام
ابرا یک طرفه است اما عقد صلح دو طرفه است نتیجه هر دو اسقاط مدیونیت و بدهکاری شماست تفاوتی ندارند.