رفع شکایت اداره ثبت در خصوص ممنوع الخروجی به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۱۷ #96130

همسر من بعد از یک سال که عقد بودیم مدتی قبل درخواست مهریه کرده و مقداری از مهریه را از طریق دادگاه و مقداری را از اداره ثبت اقدام نموده که باعث حکم توقیف اموال و ممنوع الخروجی و غیره شده
حالا بعد از مدتی تصمیم به صلح گرفته که در ازای دریافت مبلغی باقی مهریه رو نگیره و صلح کنیم
سوال من از شما این است که بعد از صلح برای رفع توقیف اموال و ممنوع الخروجی باید چه اقداماتی بکنم ؟
برای رفع این شکایت آیا باید مبلغی به اداره ثبت پرداخت کنم ؟
اگر ممکن است مراحل این مسیر و هزینه هایی که باید پرداخت کنم رو بفرمایید

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خود ایشان باید مراجعه به اداره ثبت کنند و برای رفع ممنوع الخروجی اقدام کنند. لذا نیاز به پرداخت مبلغی نمیباشد.