حق طلاق با پرداخت نکردن نفقه

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۴۲۰ #96121809

اگر همسرمان ده ماه نفقه پرداخت نکند و بعد از ان پرداخت کند ایا میتوان حق طلاق را گرفت؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی نفقه پرداخت شده ، طلاق معنا ندارد

با درود فراوان خدمت شما
طبیعتا داشتن حکم محکومیت زوج به عدم پرداخت نفقه میتواند راحت ترین دلیل برای طلاق از سوی زوجه باشد
در واقع برخی از دادگاه ها هم هستند که معتقدند قانون گذار صرف اثبات تخلف شوهر از پرداخت نفقه با وجود تمکین زن و احراز این موضوع درجریان دعوی طلاق به درخواست زن ناشی از ترک انفاق را کافی برای پذیرش دعوی طلاق به درخواست زن می دانند و حکم به طلاق را صادر می کنند.
حال اگر زنی که درخواست طلاق به علت نپرداختن نفقه مطرح کرده است و حکم محکومیت شوهر به پرداخت نفقه را در اختیار دارد طبعا با توضیحاتی که داده شد راحت تر می تواند حکم طلاق بگیرد. اما زنی که چنین حکمی ندارد باید دعا کند با دادگاه و قاضی روبرو شود که حاضر باشد شخصا در جریان دعوی طلاق در خصوص نپرداختن نفقه از سوی شوهر تحقیقات لازم را انجام دهد. غالبا در مواردی که شهود زن در دعوی طلاق یاد شده فرزند یا فرزندان مشترک زوجین باشند دادگاه ها راحت تر دعوی طلاق بدون داشتن حکم محکومیت نفقه یاد شده را می پذیرند. نکته مهمی که باید در دعوی طلاق از طرف زن به علت عدم پرداخت نفقه به آن توجه شود موضوع عدم امکان وصول نفقه و عدم امکان اجرای حکم محکومیت شوهر به پرداخت نفقه است.

با درود فراوان
بایستی پس از ۶ ماه که نفقه را پرداخت ننموده بودند برای طلاق اقدام مینمودید و اکنون که پرداخت نموده اند دیگر حق طلاق بابت عدم پرداخت نفقه را ندارید مگر اینکه مجدد ۶ ماه نفقه پرداخت ننمایند .

با سلام
یکی از شروط ضمن عقد که به زوجه اجازه گرفتن طلاق میدهد ندادن نفقه از طرف زوجه است.لذا شما میبایست آن زمان شکایت ترک انفاق را مطرح میکردید.درحال حاضر ایشان نفقه شما را میپردازن و شما نمیتوانید بخاطر نفقه معوقه طلاق بگیرید