طلاق به درخواست زوجه در صورتیکه زوجه اشنایی در دادگاه داشته باشد امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۳ #96113

باسلام نزدیک یک ١٨ماه میشه بازوجه عقددایم کردم ودرعقدبه سرمیبرم به علت دخالت اقوام زوجه درخواست طلاق به علت سوءمعاشرت وعدم تفاهم ذکرکرده ودردادگاه ذکر شد اول شوهرم را دوست داشتم ولی حالا دچارمشکل شدم ونمیخوام برگردم سرزندگیم وریس دادگاه بعد از شنیدن دفاعیات دوطرف به زوجه گفت تاشوهرت راضی نباشه نمیتونی طلاق بگیری وگفت برید مشاوره. وبعدازجلسه دادگاه زوجه گفت دادگاه آشنا دارم وبا سفارش راحت طلاق میگیرم وبابت این حرف من مدرکی ندارم که زوجه گفته آشنا دارم ممنون میشه راهنمایی کنید میتونه طلاق بگیره یانه حتی حکم عدم تمکین زوجه صادرشده ولی گفته زوجه که میگه آشنا داره وراحت طلاق میگره چکارکنم چون یکی ترفضات سرشناس ازاقوامشون هست ولی نامی نبردن لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه برای طلاق باید دلیل محکمه پسند داشته باشد .‌به صرف آشنا داشتن ، طلاقی درکار نیست

با سلام موارد شما جزو عسر وحرج نیست و با این معاذیر دادگاه حکم به طلاق نخواهد داد نیاز به مشاوره بیشتر دارید.

خیر در صورتیکه ایشان دلیل محکمه پسندی برای طلاق نداشته باشند به هیچ عنوان حتی با داشتن رابطه نیز نمیتوانند طلاق بگیرند و شما میتوانید اعتراض کنید.