توقیف ودیعه مسکن بابت تخلیه از اداره ثبت چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۹۰ #96096871

با سلام حدودا ۸ماه پیش پول پیش منزل اجاره ای که مبلغ آن ۱۰ میلیون بود توسط زنم توقیف شده بود از طریقه اداره ثبت وبنده با فکر اینکه شاید همسرم خسته شده وبه جدایی فکر نمیکردم واز حقوق خود آگاه نبودم و به همراه فرزندم آواره شده ام حال میتوانم از اداره ثبت شکایت کنم

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر،این پول قابل توقیف بوده و اداره ی ثبت مرتکب کار غیر قانونی نشده که بتوانید شکایت کنید

با درود فراوان
ودیعه مسکن جزو مستثنیات دین است و اینکار اداره ثبت تخلف است . میتوانید اقدام به شکایت نمایید .